skip to Main Content

Leverancier van vele soort en merken pompen

Wat mag u van en pompenleverancier verwachten?

Voor vele toepassingen in onze vrije tijd, maar vooral ook in de industrie en scheepvaart zijn pompen nodig om de bedrijfsvoering mogelijk te maken. Voor de aanschaf van een goede pomp voor uw toepassing gaat u naar een goede leverancier van pompen. Maar hoe kiest u die en waar let u dan op? Hieronder leest u meer over wat u van een goede pompenleverancier mag verwachten.

Ervaring in pomptechniek

Bij voorkeur gaat u natuurlijk ook naar een pompenleverancier die verstand van zaken heeft, en die al enige ervaring heeft in deze branche. Dat moet natuurlijk een bedrijf zijn dat zich bezighoudt met de verkoop, installatie, onderhoud, reparatie én advies van en over pompen
Ook is het fijn als het een bedrijf is dat gespecialiseerd is in technische watervoorzieningen, dat ruime kennis heeft op het gebied van de diverse beschikbare pomptypen, pompinstallaties, beregeningssystemen, afvalwaterputten en andere pomptoepassingen binnen de pompentechniek.

Merken pompen

Bij zo’n bedrijf kunt u dan ook altijd terecht voor meer informatie over de verschillende merken pompen in de markt. We noemen merken als Duijvelaar, Dab, Wilo, KSB, HOMA, ABS, Pedrollo, Ebara en Lowara. Over dat laatste merk kunnen we u (uit betrouwbare bron!) hier alvast wat meer vertellen.

Meer over Lowara pompen

Het merk Xylem Lowara combineert hoge kwaliteit pompsystemen met betrouwbaarheid en heeft altijd snelle levertijden en goede service. Lowara pompen zijn grotendeels gemaakt van RVS304 en RVS316. Dit maakt deze pompen veilig en bestendig in de behandeling van water en industriële vloeistoffen. Dat maakt deze pompen uitermate betrouwbaar. Wij weten zeker dat dit merk op het gebied van pompen een vooraanstaande innovatieve speler op de watermarkt is en blijft.

Vond u dit een nuttig en/of interessant artikel? Wij zien uw reactie graag tegemoet via het contactformulier hier op de site.

Back To Top